Så här tar du bort ditt Facebook-konto

Facebook är ett av de mest populära sociala nätverk i världen. Miljoner konton öppnas dagligen, men stängs också av den stora konkurrensen mellan sociala nätverk. För närvarande verkar Instagram-anhängare vara på väg mot Facebook. När det är dags att eliminera vårt konto för att prioritera en annan, genereras en serie dilemma som börjar med möjligheten att ordentligt stänga vår online spår. Tiden är pengar och det är bättre att vara tydlig om de steg vi ska ta för att avsluta vår Facebook-närvaro. Notera dessa instruktioner och lära dig hur du tar bort ett Facebook-konto.

Åtgärder för att ta bort ett Facebook-konto

  1. Innan vi tar ett steg att eliminera ett Facebook-konto måste vi vara 100% säkra. Det finns möjlighet att avaktivera att det skulle vara tillfälligt. Vi kunde återställa foton eller element som har lite känslomässig laddning för oss. Om vi ​​tar bort kontot kommer allt att raderas och vi kan förlora privilegierad information som blir svår eller omöjlig att återställa.
  2. Om vi ​​vill avaktivera kontot för att vara en tid utan Facebook, men att hålla vår profil för framtiden, är stegen mycket enkla. Med Facebook i vårt konto letar vi efter alternativet "Meny". I rullgardinsmenyn som visas kommer vi att välja fliken "Konfiguration". Vi ser till vänster för alternativet som säger "Säkerhet". För dessa klick kommer vi att ange alternativet avaktivera konto som kommer att finnas i den nedre delen av menyn som kommer att visas. Vi kan aktivera kontot automatiskt eller manuellt när vi vill.

  3. Alternativet att eliminera är den mest radikala av alla och som vi måste ha 100% säkerhet vid tidpunkten för det. Vi kan inte tveka att ta bort vårt Facebook-konto. Vi loggar in normalt och väljer alternativet för att radera konto. Om det inte visas kan vi söka det i en sökmotor som tar oss direkt till den. Om vi ​​ger dig att radera konto, varnar Facebook oss om att vi inte kan återställa några tillhörande data och att allt vi har i det kommer att raderas. Vi klickar på alternativet "Ta bort konto". Han kommer att fråga oss om vi är säkra, om det är så kommer vårt äventyr i det här sociala nätverket med en viss profil att vara över.

Med dessa enkla steg kommer vi att ha avaktiverat eller eliminerat vårt Facebook-konto. Om vi ​​avaktiverar det kommer vi inte att synas, men vi kommer att behålla vår data, om vi tar bort det, kan vi inte göra någonting för att återställa våra minnen, allt kommer att raderas för alltid.